Skip navigation Menu
Extra informatie

Ads tijdzone instellen

Voor ieder Ads account is een tijdzone ingesteld; dit geeft de adverteerder op wanneer het account wordt aangemaakt. De instelling zorgt ervoor dat de gegevens aan de juiste dag en het juiste tijdstip worden toegekend. Voor een correcte weergave van de gegevens is het dus belangrijk dat de tijdzone goed staat ingesteld. Daarnaast is het bij een Ads-Analytics koppeling van belang dat de tijdzone juist is ingesteld en overeenkomt met de tijdzone in het Analytics account. In Ads is de tijdzone instelling terug te vinden via het tandwielicoon rechtsboven in de interface. Klik vervolgens op Accountinstellingen.

Verkeerde tijdzone ingesteld?

Eénmaal ingesteld kan de tijdzone niet meer worden aangepast vanuit het account. Wél kan er eenmalig een verzoek worden ingediend bij Google om de Ads tijdzone te veranderen. Dit kan via het formulier ’tijdzone aanpassen’.

Doelen behalen met social media en advertising?

Wil je de socialmediastrategie van je organisatie naar een hoger niveau tillen? Daar helpen onze marketeers je graag bij. We brengen advies uit over je socialmediabeleid, bedenken samen een creatieve contentstrategie en ontwikkelen doelgerichte advertentiecampagnes. Wij kunnen je social media (advertising) uit handen nemen, óf jouw team erin trainen.