Skip navigation Menu
Extra informatie

Google Analytics help artikelen

Google Analytics is een gratis statistiekenpakket met zeer uitgebreide mogelijkheden. De gebruiksvriendelijke rapportages van Google Analytics stellen u in staat om alle gewenste informatie over uw website in te zien en te analyseren. Zoals informatie over bezoekersaantallen, de tijd dat bezoekers op uw website blijven en waar de bezoekers vandaan komen.

Van eenvoudig tot uitgebreid – Analytics is er voor iedereen

Van overzichtelijke standaard rapporten met eenvoudige informatie tot complexe maatwerkrapportages; iedereen kan met Google Analytics aan de slag. InterPedia helpt u om zelf met Google Analytics aan het werk te gaan en u daarna steeds verder te professionaliseren. Hieronder vindt u een overzicht van populaire en recente artikelen. Gebruik ook de zoekfunctie om antwoord te krijgen op uw specifieke vragen. Ook kunt u contact opnemen met de Google Analytics specialisten van InterPedia.

Wat zeggen de cijfers?

Waarom werkt je marketing goed? En waarom soms ook niet? Statistiekenanalyse is een onmisbaar onderdeel in iedere marketingstrategie. Dankzij data-analyse kun je optimaliseren, bijsturen, gegronde keuzes maken en meer effect behalen. Onze marketeers helpen je daarbij.