Skip navigation Menu
Extra informatie

SEO tips – zoekmachine optimalisatie

SEO, Google Ads en Google Analytics zijn onmisbare instrumenten in de internetstrategie van bedrijven en organisaties. De mogelijkheden zijn erg uitgebreid en veranderen ook voortdurend. SEO staat voor search engine optimization, oftewel zoekmachine optimalisaties. Kort gezegd komt SEO hierop neer; alles doen wat mogelijk én toegestaan is om iedere pagina van je website goed gevonden te laten worden door je doelgroepen.

SEO tips voor meetbare resultaten

In dit gedeelte van InterPedia vind je veel praktische SEO tips en help artikelen. Een soort SEO handleiding voor het normale, dagelijkse gebruik. Met deze SEO tips kan je direct zelf aan de slag. Let er wel op dat SEO een zaak is van lange adem; het is niet iets dat je één keer doet, een soort ’truc’, maar een structurele activiteit waar je minimaal wekelijks en bij grote sites misschien wel dagelijks mee bezig moet zijn. Maar, als je dit proces van ‘meten en verbeteren’ goed een structureel uitvoert, dan zal je zeker de resultaten ervan zien!

Goede SEO adviezen op basis van inhoud

InterPedia geeft alleen goede inhoudelijke SEO adviezen, geen ‘geheime trucjes’ of andere activiteiten die niet alleen weinig effect hebben, maar soms zelfs schadelijk kunnen zijn. Pas op met dergelijke adviezen. Hieronder vind je de meest populaire artikelen. Heb je naar aanleiding hiervan nog vragen, neem dan gerust contact met ons op.

Kies een SEO training

Wil je meer weten van SEO en overweeg je een training te volgen? Kijk dan voor mogelijkheden en data op www.cursus-seo.nl

Hoe vindbaar ben jij?

Met Search Engine Optimization (SEO) zorg je ervoor dat je website, dus je organisatie, goed gevonden wordt in zoekmachines zoals Google. Het liefst behaal je natuurlijk met zo veel mogelijk zoektermen een nummer-1 positie! Maar is dat het doel? Uiteindelijk wil je dat zoekmachineoptimalisatie je doelgroep helpt en kwalitatieve bezoekers oplevert.