Skip navigation Menu
Extra informatie

Google Ads help artikelen en tips

Google Ads is één van de meest populaire en effectieve manieren van online adverteren. De mogelijkheden van Google Ads zijn erg uitgebreid. Voor elke organisatie bestaat daarom een unieke invalshoek. Omdat bedrijven en organisaties op verschillende manieren met hun website omgaan, verschillende online doelstellingen hebben en een verschillend kennisniveau, is het van groot belang om de juiste keuzes te maken. Ga nooit in zee met mensen die denken in standaard Ads oplossingen. Zoek altijd naar een oplossing die is afgestemd op uw eigen situatie.

Zelf aan de slag met Ads

InterPedia helpt u bij het vergaren van de juiste kennis om zelf aan de slag te gaan met Google Ads. Heeft u toch nog specifieke vragen dan is er altijd nog de mogelijkheid om per email of telefoon ondersteuning te krijgen van gecertificeerde Ads professionals.

In een groot aantal Google Ads help artikelen vindt u praktische tips en handige informatie.  Bijvoorbeeld over het realiseren van hogere posities tegen gelijkblijvende of zelfs lagere kosten of hoe u Ads aan Analytics kunt koppelen. Hieronder vindt u enkele van de Ads help artikelen, maar u kunt uiteraard ook gebruik maken van de uitgebreide zoekfunctie of het menu aan de linkerkant.

Online advertising met Google Ads?

Wil jij Google Ads Search, Display of Shopping inzetten? Of ben je benieuwd naar de mogelijkheden van YouTube en Bing? Neem contact op over online advertising!