Skip navigation Menu
Extra informatie

Google AdWords help artikelen en tips

Google AdWords is één van de meest populaire en effectieve manieren van online adverteren. De mogelijkheden van Google AdWords zijn erg uitgebreid. Voor elke organisatie bestaat daarom een unieke invalshoek. Omdat bedrijven en organisaties op verschillende manieren met hun website omgaan, verschillende online doelstellingen hebben en een verschillend kennisniveau, is het van groot belang om de juiste keuzes te maken. Ga nooit in zee met mensen die denken in standaard Adwords oplossingen. Zoek altijd naar een oplossing die is afgestemd op uw eigen situatie.

Zelf aan de slag met Adwords

InterPedia helpt u bij het vergaren van de juiste kennis om zelf aan de slag te gaan met Google Adwords. Heeft u toch nog specifieke vragen dan is er altijd nog de mogelijkheid om per email of telefoon ondersteuning te krijgen van gecertificeerde Adwords professionals.

In een groot aantal Google Adwords help artikelen vindt u praktische tips en handige informatie.  Bijvoorbeeld over het realiseren van hogere posities tegen gelijkblijvende of zelfs lagere kosten of hoe u Adwords aan Analytics kunt koppelen. Hieronder vindt u een van Adwords help artikelen, maar u kunt uiteraard ook gebruik maken van de uitgebreide zoekfunctie of het menu aan de linkerkant.