Skip navigation Menu
Extra informatie

WordPress artikelen

WordPress wordt wereldwijd op maar liefst 60 miljoen websites gebruikt. Wat in 2003 begon als een platform om blogs te publiceren is uitgegroeid naar een volwassen content management systeem. Met de 24.000 plugins zijn de mogelijkheden eindeloos. Vandaag de dag wordt WordPress voor vrijwel ieder type website gebruikt, inclusief nieuwsblogs, webshops en websites. Op deze pagina staat een overzicht van alle WordPress artikelen op Interpedia.

WordPress voor beginners

Voor de beginnende WordPress gebruikers heeft Interpedia een serie korte artikelen gemaakt die in begrijpelijke taal de basisfuncties van WordPress uitleggen. Ga naar de serie ‘WordPress voor beginners‘ voor meer informatie.

WordPress plug-ins

In het artikel ‘De beste WordPress plug-ins‘ leest u over de plug-ins die wij zelf gebruiken en de principes die wij toepassen bij het kiezen van een nieuwe plugin.

WordPress formulieren

Leer hoe u een contactformulier kunt maken in WordPress met behulp van de plug-in Contact Form 7. De volgende WordPress artikelen helpen u op weg:

  1. Contactformulier in WordPress
  2. Contact Form 7 met Captcha
  3. Contact Form 7 meten met Google Analytics

WordPress beveiligen

De website redactie, hosting leverancier en website bouwer zijn gezamelijk verantwoordelijk voor een goed beveiligde WordPress website. In de volgende artikelen geven we praktische tips en adviezen over het beveiligen van uw WordPress website:

Meer weten over WordPress?

Volg Interpedia op Twitter (@InterpediaNL) om regelmatig handige WordPress tips te ontvangen.

Alle WordPress artikelen op Interpedia