Skip navigation Menu
Extra informatie

Aangepaste rapporten delen of kopiëren

Aangepaste rapporten in Google Analytics kunnen gedeeld worden met andere gebruikers van Google Analytics. Een aantal tips:

1. Link van aangepast rapport doorsturen

Update: 

Ga naar het overzicht van aangepaste rapporten. Klik bij het rapport dat u wilt delen helemaal rechts op ‘Acties’ en vervolgens op ‘Delen’. Selecteer ’templatelink delen’ en kopieer de link om deze vervolgens te delen met uw collega’s, klanten, bureaus, partners, etc.

Let op: aangepaste rapporten worden niet automatisch gedeeld met andere gebruikersaccounts van Google Analytics. Wilt u uw rapport met anderen delen, geef hen dan de link van uw aangepaste rapport door.

2. Aangepast rapporten importeren

Om een aangepast rapport te importeren, moet u eerst ingelogd zijn in Google Analytics. Kopieer en plak de link die u ontvangen heeft in de adresbalk van uw browser. Nu moet het rapport worden toegewezen aan het juiste profiel. Kies een profiel, geef het rapport een naam en klik op ‘maken’.

Google Analytics

3. Aangepaste rapporten kopiëren

Wanneer u aangepaste rapporten wilt kopiëren of toevoegen aan andere weergaven, gaat u als volgt te werk. Ga naar het overzicht van aangepaste rapporten. Klik bij het rapport dat u wilt delen vervolgens op ‘Acties’ en daarna op ‘Kopiëren’. Vervolgens openen de instellingen van het aangepaste rapport. Wijzig de naam en eventuele andere zaken. U kunt het nieuwe, gekopieerde rapport nu toewijzen aan de relevante dataweergave bij de laatste stap ‘weergaven.’

Aangepast rapport kopiëren

Wat zeggen de cijfers?

Waarom werkt je marketing goed? En waarom soms ook niet? Statistiekenanalyse is een onmisbaar onderdeel in iedere marketingstrategie. Dankzij data-analyse kun je optimaliseren, bijsturen, gegronde keuzes maken en meer effect behalen. Onze marketeers helpen je daarbij.