Skip navigation Menu
Extra informatie

Gratis aangepaste rapporten downloaden

De ervaring leert dat website beheerders vaak dezelfde vragen hebben, zoals ‘Waar komen de beste bezoekers vandaan?’ of ‘Welke pagina’s leveren het meeste op?’. Op deze pagina vindt u een aantal aangepaste rapporten die erg nuttig kunnen zijn bij het beantwoorden van dergelijke vragen. Lees meer over het opstellen van een eigen Analytics rapport.

Klik op een link voor het starten van een download. Het aangepaste rapport wordt daarna automatisch geïmporteerd in Analytics.

  • Welke bedrijven bezoeken mijn site?: Dit rapport laat zien welke bedrijven uw site bezochten. Het rapport is zo ingericht, dat de bedrijven met de meeste interesse bovenaan de lijst staan. Dit rapport levert zeer bruikbare informatie voor sales.

Hieronder vindt u een overzicht van meer aangepaste rapporten die te downloaden zijn:

  • Laadtijd per pagina: Dit rapport laat zien welke pagina’s langzaam laden. Hoe langzamer een pagina, des te groter de kans dat een bezoeker vertrekt. Met dit rapport zijn pagina’s op te sporen die langzaam laden en waar veel bezoekers de website verlaten. Lees meer over het verbeteren van de website laadtijd.