Skip navigation Menu
Extra informatie

Connecties met Facebookpagina instellen in advertentieset

Binnen een advertentieset op Facebook heb je verschillende instellingen hoe je je Facebook targeting kunt bepalen. Op deze pagina behandelen we Connecties met Facebookpagina.

Door middel van de optie Connectie met Facebookpagina kan je volgers van je eigen Facebookpagina targeten, of juist vrienden van volgers. Ditzelfde geldt voor Facebook evenementen en eventueel gekoppelde apps.

Tip: Door middel van het algoritme van Facebook zien niet alle volgers van je Facebookpagina de berichten die je plaatst. Wil je een bepaalde actie echt onder de aandacht brengen van je volgers en vrienden van je volgers? Gebruik dan zeker de optie Connectie met Facebookpagina.

Hoe verhoog je de interactie met je doelgroep?

Dat ene woord, die ene hashtag of die ene emoji kan in een socialmediapost het verschil maken in hoe je overkomt en hoe goed je gevonden wordt. Daarom is kennis van de algoritmes van belang bij de creatie van een socialmediastrategie. Ook de variatie aan content is bepalend voor het succes. Werk je met creatieve formats? Maak je ook korte video’s, zoals Reels, Shorts of TikToks? Zoek je de interactie op via je Stories?