Skip navigation Menu
Extra informatie

SEO plugins voor browsers

Er bestaat een zeer groot aantal plugins voor de meest gebruikte browsers. Het is ondoenlijk om ze allemaal te noemen en daarom geven wij hier een klein aantal suggesties.

Pagerank plugins

De pagerank van een pagina is een getal tussen de 1 en 10 en geeft een indicatie van de populariteit van een webpagina. Voor verschillende browsers is een gratis add-on beschikbaar waarmee u de pageRank van de pagina die u bezoekt kunt zien:

SEOBook toolbar

De SEOBook toolbar voegt een aantal handige functies toe aan uw Firefox browser waarmee u snel een goede SEO analyse kunt maken van een webpagina. Analyseer de HTML, de zoekwoorddichtheid en de pagerank. Handige tool die het proberen waard is. SEOBook biedt ook een rankchecker waarme u de positie van uw site in Google kunt checken. Deze rankchecker is echter onbetrouwbaar vanwege het fenomeen ‘clustering’; Google clustert meerdere relevante pagina’s van websites en toont meestal maar één resultaat. De SEOBook rankchecker verwerkt dit niet goed zodat de resultaten van deze tool niet overeenkomen met wat de gebruikers zien in Google.

Meer SEO plugins

Bezoek de Chrome webstore voor meer SEO plugins.